Beschik snel en eenvoudig over professioneel steigerwerk

Onze nuchtere werkwijze zorg ervoor dat de levering of montage van steigerwerk soepel verloopt. Onze aanpak is heel eenvoudig. Als particulier of bedrijf kunt u direct online gebruik maken van de offerteaanvraag. Wanneer u liever belt om naar mogelijkheden en prijzen te informeren, is dat natuurlijk ook mogelijk. Onze adviseur is telefonisch bereikbaar van (07:00 - 16:00 uur) op nummer: 06- 5341 7071

Heeft onze offerte u overtuigd, dan plannen we de levering en/of montage voor u in. Op de afgesproken tijd en plaats leveren we de steigerdelen af of zorgen onze monteurs voor een professionele en efficiënte uitvoering van de steigeropbouw, conform de veiligheidseisen van VCA en de Richtlijn Steigerbouw.

Nadat alle bouw-, onderhouds-, of renovatiewerkzaamheden op de steiger zijn verricht, is één telefoontje voldoende om uw gevels(s) weer vrij te maken van het steigerwerk. Onze monteurs zijn snel ter plaatse voor de demontage en de afvoer van de steigerdelen. Ook wanneer dit eerder mocht zijn dan gepland. Bij uitloop kan de steigerhuur gewoon worden verlengd.

Kennis maken met onze voortvarende, daadkrachtige aanpak? Vraag vrijblijvend een offerte aan middels ons online offerteformulier.